Kintzy

S*Kintza's

Devon Rex

GIC S*Solkusten's Kintzy


 GIC S*Solkusten's Kintzy

"Kintzy"

Född: 2003-06-08

DRX n 33 (brunmaskad)

Stambok (Findus/Sverak)


Far: S*Curlicue's Nimbus, DRX n 21 33 · 2002-03-15

Mor: S*Solkusten's Harmonie Girl, DRX f · 2001-03-10 


Uppfödare:


Här ser vi Kintsy och vår numera hädangångne huskattsgubbe Leo


OM "Kintzy - och hur hon kom till oss


Påsken 2006 åker jag ner för att fira helgen med min dotter Jenny i Östersund, till saken hör att jag vid det tillfället även hade min äldsta syster Margaretha boende där. (Hon bor numera på promenadavstånd från mig här i Luleå) Min syster har i många år fött upp raskatter och har katteriet S*Peavey's Devon Rex.  Margaretha hade just då ungar hos en fodervärd i närheten och vi var och tittade till ungarna. Det var första gången jag såg Kintzy.


Jag skojade om att jag gärna skulle vilja ha en unge efter Kintzy om hon fick några! Men vad jag inte visste var att hon skulle omplaceras från den familj hon då vistades hos. Min syster gjorde i den stunden det jag kallar "drog en rövare". Hon sa till mig "att man skall vara försiktig med vad man önskar, det kan hända att man får det".


Ja. det var bara för mig att ringa min man och tala om att jag förmodligen inte skulle komma hem ensam, utan troligtvis blivit med katt.

Nästa samtal hem blev för att bekräfta att vi återigen utökat vår familj.


Kintzy var inte fyllda 3 år och okastrerad. Hon var lite skygg i början men blev allas vår kelgris, men matte stod och står överst på favoritlistan.Och det var så allting började... :-)
©2015-2018 S*KINTZAS. All rights reserved. Created By My Friend Tingeling With Her Magic Wand  ONE.COM

 

"Stork-nytt"

 

 

Vi planerar parningar

 för Rina under 2018

och

Nova 2019

***

 

Läs mer under planer